Reikihealing

 

Reiki är en gammal Japansk-Tibetansk friskvårsmetod som upptäcktes i sin nuvarande form av an japansk buddistmunk, Mikao Usui, på 1800-talet. 

Reiki:

- hjälper till att fylla på våra uttömda energitillgångar och på så vis främja hälsa och vitalitet och skapa harmoni i kroppens obalanserade energisystem. 
- är en utmärkt stressavslappning. Den hjälper kroppen att slappna av, lindrar smärta, spänningar och stress. Samtidigt startar den en reningsprocess i kroppen. 
- behandlar inte bara de fysiska symptomen utan även de andliga och mentala orsakerna till en sjukdom och främjar därför inte bara det fysiska välbefinnandet utan har också en positiv effekt på den känslomässiga jämvikten.
 - är helt ofarligt och kan aldrig överdoseras! 
- fungerar utan tro. Det kommer att fungera vare sig du tror på det eller inte! Men om man har tilltro till den, kommer man att öppna sig och ta till sig det mer, djupare och intensivare. 
- används till att fylla på livskraft, stärka immunförsvaret, skydda mot sjukdomar, samt lindra värk, kroppsspänningar, utbrändhet samt akuta och kroniska rubbningar av olika slag.
- kräver ingen diagnos. Energin dras automatiskt till obalanser i kroppen. 
- är ett utmärkt komplement till andra behandlingsformer och medicineringar. Då hjälper reikibehandlingarna till med att förkorta läkningstiden, förbättra behandlingsresultaten, minska eller ta bort smärtor och stress. Reiki kan ges även på distans.

                                           
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0